Historien om Den Gyldne Kringle

 

Den 1. april 2001 overtog vi det gamle Smeds Bageri, som vi straks moderniserede og omdøbte til Den Gyldne Kringle.

 

Vi er et ungt dynamisk par (Karina og Peter) som havde mod på at prøve kræfter som selvstændige. Vi startede selv op, men indså hurtigt, at der skulle flere kræfter til, da der var en fantastisk opbakning fra kundekredsen. Opbakningen var større end vi overhovedet havde forestillet os, som nye der overtager et gammelt bageri.

 

Idag er vi, foruden os selv, 2 svende, 1 lærling og 2 arbejdsdrenge i bageriet, samt 2 damer og 5 unge piger i butikken.

En af grundene til, vi ville prøve kræfter som selvstændige, er at vi selv har muligheden for at lave flere forskellige brødtyper. Kreativitet og kvalitet er i højsædet, vi stræber efter at bruge gode råvarer, og vi bruger surdej i vores brød. Vores målsætning er at leve op til de gamle bagertraditioner, derfor bruger vi kun rene melprodukter, garanteret fri for stråforkorter og nedvisningsmiddel. Vi bruger fordeje og langtidshævede deje, som er en garant for kvalitet.

 

Vi forsøger at efterkomme kundernes ønsker, så når målet for Den Gyldne Kringle er at få tilfredse kunder, så er et godt personale automatisk meget væsentligt. Vi bestræber os på at personalet er meget servicemindede og selvstændige.

I 2008 blev butikken udvidet og renoveret, så vi har endnu mere plads til at præsentere vores brød for vores kunder.